ОПШТИНА КРУПАЊ У ДРУШТВУ НАЈУСПЕШНИЈИХ

15-03-2017 09:17 od Jelena Milosavljević

У Влади Републике Србије данас је одржана конференција за новинаре на тему спровођења Закона о озакоњењу објеката . На конференцији су присуствовали градоначелници и председници општина, а свакако и општина Крупањ је имала своје представнике на овој значаној конференцији.

Потпредседница Владе Републике Србије и министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктруе, проф.др Зорана Михајловић,  конференцију за новинаре на тему спровођења Закона о озакоњењу објеката  и окончања пописа незаконито изграђених објеката.

Ово је прилика да Министарство грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре, као министарство које врши надзор над применом Закона о озакоњењу објеката ,анализирајући досадашњи рад органа надлежних за озакоњење, представи резултатеостварене у попису незаконито изграђених објеката.

Прес конференција овим поводом је одржана у  Прес сали Владе Републике Србије, где су учешће узели и представници општине Крупањ: председник општине Иван Исаиловић, његов помоћник инг. Александар Вићентић и Горан Деспић координатор тима за легализацију објеката у општини Крупањ.

Све похвале, на скупу представника општина из целе Србије за коректан и савестан рад у попису односиле су се на рад  општинске управе у Крупњу и тима за пописивање. Потпредседница Владе Републике Србије и министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктруе, проф.др Зорана Михајловић је изразила позитивне кораке многих општина у циљу бржег напретка Србије, привреде и инфраструктуре у целини.

Natrag

Back Top