ZAVRŠENO ASFALTIRANJE ULICE U KRUPNJU

30-11-2012 10:00 od Jelena Milosavljević

U Krupnju je otpočeto asfaltiranje i popravka asfaltnih puteva, krajem novembra asfaltiran je deo ulice Žikice Jovanovića Španca u dužini od 160m- deo ulice od ulice Vlade Zečevića do nasipa pored Doma zdravlja.

-           Skunut je dotrajali asfaltni sloj i izvršena je korekcija poprečnog nagiba ulice, tako da se letos izgrađena kišna kanalizacija u ulici Žikice J.Španca ovim radovima u potpunosti stavlja u funkciji. Htela bih da napomenem da je ovog leta u ovoj ulici urađena i rekonstrukcija trotoara, od behaton ploča- izjavila je dip.inž.građ. Slavica Marković, stručni saradnik za poslove građevinarstava u opštini Krupanj.

Za uređenje ulice iz opštinske kase izdvojeno je 3.000.000 dinara, a radove je izveo „Stobeks“ doo iz Loznice.

-                S obzirom da je građevinska sezona na izmaku, odlučili smo se ipak da  odradimo makar najkritičniji deo. Za sledeću godinu je planirano, kao jedan od prioriteta, nastavak uređenja ove izuzetno važne saobraćajnice( još 260m), jer prestavlja alternativu prolasku kroz centar, a samim tim i rasterećenje centra od teretnog saobraćaja- izjavio je Nenad Vasiljević, predsednik opštine Krupanj.

S.M.

Natrag

Back Top