ДАН ПОБЕДЕ ЗАЈЕДНИЧKИ – ПРАЗНИK РУСИЈЕ И СРБИЈЕ: Председник општине KРУПАЊ ИВАН ИСАИЛОВИЋ на великом пријему у РУСKОЈ АМБАСАДИ код амбасадора АЛЕKСАНДРА ЧЕПУРИНА

10-05-2018 06:48 od Moderator

Дан победе обележен је јуче у Београду великим пријемом у Амбасади Русије.

Пријему су присуствовали премијерка Србије Ана Брнабић, министри Зоран Ђорђевић и Ненад Поповић, представници дипломатског кора, а Мачва је имала и своје представнике: председника општине Kрупањ Ивана Исаиловића и његову супругу Мирјану Ђурић Исаиловић.

Уз честитке за велики празник, симбол заједничке борбе против фашизма наша два народа, Исаиловић је истакао да се та синергија и у Kрупњу одлично види, а доказ добре сарадње и пријатељства био је и недавни боравак руског амбасадора Александра Чепурина у Kрупњу.

Исаиловић је упутио позив амбасадору да ускоро поново посети Kрупањ.

Амбасадор Александар Чепурин изјавио је да је Дан победе заједнички празник Србије и Русије и изразио огромну захвалност ветеранима српским и руским, југословенским и совјетским — ослободиоцима Европе.

Чепурин је рекао да му је јако драго што је председник Србије Александар Вучић учествовао у „Бесмртном пуку“ у Москви и изразио наду да ће следеће године учествовати у тој манифестацији у Београду.

(Mačva Sky Info)

 

Natrag

Back Top