БЕСПЛАТНО ТРЕНИРАЊЕ КАРАТЕА

05-07-2018 05:55 od Moderator

Претходних дана завршена је прва фаза реализације програма „Рекреативни карате за децу и омладину“. Пројекат већ другу годину за редом омогућује деци и омладини из Kрупња БЕСПЛАТНО тренирање каратеа.

У активности,чији је носилац Kарате клуб „Kрупањ“  укључено је тренутно око 30 деце, а од септембра очекујемо и повећање броја учесника .

Тренинзи су у 2017/2018. години одржавани у Сали средње школе .  Тренер Жељко Петковић , истиче,да је пројекат апсолутно окренут интересима деце наше  општине и њихових родитеља , а то је да имају најповољније могуће услове за бављење спортом тј. БЕСПЛАТНО тренирање . Такође један од примарних циљева је и очување традиције каратеа у Kрупњу , који на жалост у последње време бележи благи пад броја полазника . Трудићемо се да од септембра пружимо још више занимљивих садржаја и уведемо неке нове тренажне методе у обуку како би она била занимљивија деци .Kод свих учесника у пројекту,видно је приметно побољшање моторичких способности.Уз вежбање каратеа превентивно је деловано и на разне телесне деформитете којих готово да нема код каратиста.

Смањили смо број такмичарских активности а своје садржаје усмерили ка рекреативном вежбању и практиковању каратеа као вештине.

Надамо се да ћемо од јесени имати још већу подршку наших младих суграђана и њихових родитеља,и уз најповољније услове тј. БЕСПЛАТНО тренирање,поново омасовити карате у Kрупњу!

Natrag

Back Top