СПЕКТАКУЛАРАН КОНЦЕРТ ХОРА VIVA VOX У КРУПЊУ

22-07-2018 10:05 od Moderator

Чланови најпопуларнијег хора у Србији  „Viva Vox“ синоћ су одржали концерт у оквиру манифестације „Културно лето 2018.“ у Крупњу пред многобројном публиком на платоу испред Бибилиотеке „Политика“.

Јединствени у нашој земљи по а капела извођењу, певачи овог несвакидашњег музичког састава публици су сваком нумером дочарали звуке различитих музичких жанрова. Диригенткиња хора " Viva Vox " Јасмина Лорин обратила се добродошлицом и поручила да је ово први пут да наступају у Крупњу, али се нада да није и последњи.

Богат репертоар започели су  изведбом песме од чувене групе ЕКВ „Срце“, а потом су следили хитови "Enter Sandman" grupe Metallica, “Bohemian Rhapsody”  grupe "Queen" , Era-“Amino” и многе друге…

Чланови хора су се потрудили да уз сваку песму припреме и одговарајућу кореографију, светлосни ефекти и по који реквизит били су само допуна хитова које су изводили у својим аранжманима.

Посетиоци концерта нису крили одушевљене, па су сваку нумеру поздрављали громким аплаузом,а колико је публика уживала у извођењу овог чувеног хора доказала је на самом крају концерта када су  бисом захтевали још музике.

Чланови састава "Вива вокс" од публике су се опростили нашом народном песмом "Хајде, Јано", што су посетиоци поздравили неколико минута дугачким аплаузом.

Следеће што нас очекује у оквиру манифестације „Културно лето 2018.“  је концерт Тијане Дапчевић, у суботу 28.07.2018.године са почетком у 20.30 часова-плато испред бибилиотеке „Политика“ Крупањ. Улаз слободан. ДОЂИТЕ!

С.М.

https://youtu.be/6jxLv6txrTU


Natrag

Back Top