JOŠ JEDNA USPEŠNA GODINA

28-12-2012 14:43 od Jelena Milosavljević

Udruženje građana „Zora“ sa decom-korisnicima usluga ovog udruženja, kao i brojnim gostima, proslavili su nadolazeće praznike i na taj način obeležili još jednu uspešnu godinu.

Ovo udruženje koje okuplja decu sa posebnim potrebama, jedino je udruženje ovog tipa u našoj opštini. Zato ne može, a da  se ne spomene značaj postojanja ovog udruženja ne samo za decu-korisnike usluga i njihove roditelje, već i za celu opštinu Krupanj.

-           Želim da pozdravim sve prisutne, posebno ovu divnu dečicu i da Vam svima poželim srećne praznike i mnogo uspeha u nadolazećoj 2013.godini. Udruženje „Zora“ , koje pruža uslugu dnevnog boravka za decu ometenu u razvoju je uspešno u tome što radi i opština Krupanj će i dalje finasirati i pomagati ovo udruženje, jer oni koji rade dobro i kvalitetno zaslužuju svu pomoć. Takođe, zahvaljujući ovom udruženju zapošljena i su i lica sa invaliditetom, što je od izuzetnog značaja, nadam se da će u sledećoj godini još više njih dobiti posao- rekao je Nenad Vasiljević, predsednik opštine Krupanj.

-           Zahvaljujem se pre svega opštini Krupanj što je pomogla da i ove godine ovo udruženje funkcioniše bez problema, a nadam se da će se tako nastaviti i u Novoj godini.Takođe, veliku zahvalnost dugujem i           našem sponzoru direktoru Komercijalne banke u Loznici, sa kojima imamo divnu saradnju.Želim, da se ovom prilikom zahvalim i odam počast svim ljudima dobre volje, koji su nesebično pomagali ovom udruženju. Hvala vam još jednom svima i želim Vam da u sreći i veselju provodete nadolazeće praznike- izjavila je

            Svi koji su prisustvovali proslavi, imali su prilike da uživaju u bogatom programu. Prvo su deca iz Udruženja“ Zora“ pokazali da su vrsni manekeni, glumci i recitatori. Svima su lako izmamili osmehe i aplauze. Zatim, tu je bila i plesna grupa, gosti iz Loznice koji su zagrejali atmosferu, zajedno sa muzičkim bendom iz Krupnja.

Na kraju su deljeni paketići deci, korisnicima udruženja.

S.M.

Natrag

Back Top