Poseta mentora GIZ-Profesionalne orijentacije Kancelariji za mlade

16-01-2013 11:36 od Jelena Milosavljević

          U utorak 15.01.2013.godine Kancelariju za mlade Opštine Krupanj posetila je Jelena Ivković  - mentor GIZ-a u cilju sprovodjenja nove usluge za mlade nazvane "Karijerni Info Kutak".

            Karijerni Info Kutak je potpuno nova usluga GIZ-Profesionalne Orijentacije koja će u budućnosti pomoći mladima da bolje planiraju svoju budućnost, spoznaju koja su zanimanja u tom trenutku najtraženija,i kako da po završetku školovanja lakše dodju do zaposlenja.

            Na sastanku je dogovoreno i kreiranje potpuno nove usluge Karijernog Info Kutka u Krupnju "Prezentacija Popularnih Zanimanja" , gde će mladima biti predstavljena zanimanja koja ce u budućnosti biti najtraženija,i gde će mladi imati priliku da čuju više o tim zanimanjima od eksperata iz te struke.

            Sve usluge Karijernog Info Kutka mladima će biti dostupne na "Info-Pultu" koji će za desetak dana biti dopremljen u Krupanj .

            Sastanku su pored mentora GIZ-a ,prisustvovali i predstavnici osnovnih i srednjih škola, kancelarije za mlade Opštine Krupanj i predstavnici djačkog parlamenta.

   Kancelarija za mlade Opštine Krupanj

 

Natrag

Back Top