ШКОЛСКИ СПОРТ СЕ РАЗВИЈА У КРУПЊУ

06-03-2019 13:29 od Moderator

У уторак 5.марта 2019. У  Крупњу је организован школски турнир у малом фудбалу за ученике  ОШ „Боривоје Ж. Милојевић“. Овај спортски догађај само је једна у низу  манифестација, однмосно само мали део  пројекта под називом „Организација школских и рекреативних такмичења“ који је подржан од стране Општине Крупањ, а чији је носилац Спортско удружење „Спорт плус“ које су основали наставници физичког васпитања.

На такмичењу је виђено доста квалитетних фудбалских потеза и лепих голова.Титулу најбоље екипе на турниру понело је одељење VIII3 , затим , друго место освојило јеVIII4, док је треће место припало одељењу VIII2. Најбољи стрелац турнира је Лука Братић , најбољи Играч Андреј Васиљевић , док је за најбољег голмана проглашен Младен Јовичић.

Овај пројекат се реализује већ трећу годину за редом и у своје активности укључио је заиста доста деце и омладине – око 450 у 2018. години. У овој  години планирана је организација више разних школских такмичења у малом фудбалу, кошарци, одбојци, стоном тенису, атлетици и другим спортовима током целе године . За најбоље учеснике обезбеђене су и медаље и дипломе. Школски спорт као један од приоритета закона о спорту, може се рећи да се веома интензивно развија у Крупњу и он омогућује доста бесплатних садржаја деци из наше општине .

Спорт плус

Natrag

Back Top