BEST у Крупњу

27-03-2013 07:03 od Jelena Milosavljević

У петак 22.03.2013 године у наш град дошло је  47 чланова Удружења студената технике Европе  (BEST – Board of European of Students of Technology). Њихова основна активност је пружање прилика студентима за допунско и неформално образовање као и побољшање процеса образовања. Теже да омогуће студентима да стекну неопходне вештине за рад у интернационалним тимовима.

Испред Туристичке организације Општине Крупањ добродошлицу у наш крај пожелела им је вршилац дужности директора Јелена Танасић. На основу разгора са гостима добили смо информацију да они два пута годишње праве излете у циљу упознавања природних, културних, историјских вредности наше земље. Овај пут су се одлучили за наш град и изузетно су задовољни оним што су видели у Крупњу.

Њихов боравак у Крупњу је био испланиран бројним тренинзима и имали су јако мало времена, али су успели да посете Мачков Камен, Црквени парк „Добри Поток“ и Цркву Св. Вазнесења Господњег .

Вратили су се у недељу 24.03.2013. у Београд и надамо се да ће нас ускоро поново посетити и да ће доћи у још већем броју.

ТОК

Natrag

Back Top