Potpisan ugovor za izgradnju omladinskog kluba u Zavlaci

19-04-2013 05:24 od Jelena Milosavljević

U utorak 16.04.2013.godine u Palati Srbija svecano je potpisan ugovor o izgradnji Omladinskog kluba u Zavlaci u vrednosti od oko 800.000,00 dinara . Najveći deo sredstava za ovaj projekat obezbedilo je Ministarstvo omladine i sporta koje je konkursom za podršku jedinicama lokalne samouprave iz četvrte kategorije nerazvijenosti namenski opredelilo 27.000.000,00 dinara za 37 kancelarija za mlade na teritoriji Republike Srbije.

Na svečanosti povodom potpisivanja ugovora ministarka Alisa Marić istakla je da su kancelarije za mlade mesta gde mladi imaju priliku da se aktivno uključe u život svoje zajednice, da sprovedu  svoje ideje za unapređenje i poboljšanje uslova života za sebe i svoje sugrađane.

U ime svih opština potpisnica ugovora javnosti se obratio predsednik opštine Krupanj Rade Grujić , što je izuzetno priznanje za opštinu Krupanj i dokaz da ova opština ima dosta mladih i kvalitetnih ljudi koji su spremni da svojim idejama , svojom kreativnošću uz podršku lokalne samouprave pokrenu Krupanj i vrate ovom mestu  nekadašnji sjaj .

KZM Krupanj

Natrag

Back Top