КОНАЦИ „МАЛА РЕКА“

30-07-2013 10:03 od Moderator

У Брштици, у прелепој природи, пуној зеленила, чистог ваздуха и тишине смештено је домаћинство Милана Марковић које се бави сеоским туризмом. Конак „Мала Река“, пионир сеоског туризма у Рађевини , отворен је за туристе већ шест година. Сам конак је смештен између бистрих потока и богате листопадне шуме. Гости конака су махом долазили из Војводине и околине Београда.

 Данас су ту петоро гостију из Београда који су побегли од градске буке и прашине и желе да уживају у природној и здравој храни, чистом ваздуху,миру и лепој природи.

У конацима „Мала Река“ је све природно. Можете пробати и мед јер власник има и пчеле. Ту је и рибњак у којем се гаји калифорнијска пастрмка. На трпези ће се наћи чорба од коприве, чорба од зеља, рађевски кромпир, домаћи сир, кајмак, качамак, домаћа јаја, домаће пиле, прасе и јагње, пасуљ, купус, боранија, краставци и много тога још. Разноврсно воће које није прскано као и слатко, џем од шљива, сокови од нашег воћа, чајеви од лековитог биља, али домаћа ракија од шљиве.

Посетиоцима конака су на располагању вајати који су опремљени купатилима, француским лежајевима, као и лежајевима за децу.

Љубазни домаћини сматрају да свако ко проведе време на чистом ваздуху, нетакнутој природи, у шетњи по обронцима планине Борање или брању лековитог биља сигурно ће се вратити препорођени спреман за нове радне изазове.

Дођите да сами убирате плодове природе и уживате у чарима које она пружа. Конаци „Мала Река“ Вас очекују.

ТОК

Natrag

Back Top