ZAVRŠEN BESPLATAN KURS NEMAČKOG JEZIKA !

10-09-2013 12:31 od Jelena Milosavljević

Od početka jula do početka septembra 2013. godine u organizaciji Kancelarije za mlade opštine Krupanj i Krupanjskog Omladinskog kluba sproveden je prvi besplatan kurs nemačkog jezika u Krupnju. Kurs je finansiran sredstvima Kancelarije za mlade u skladu sa godišnjim planom aktivnosti za 2013. godinu. 

Odluku o pokretanju kursa doneo je Programski savet Omladinskog kluba a u skladu sa istraživanjem koje je sproveo početkom 2013. godine kada se došlo do podatka da je veliki broj mladih u Krupnju zainteresovan za učenje stranih jezika, među kojima je nemački jezik, na opšte iznenađenje, bio prvi na listi želja.
To se potvrdilo i na početku kursa koji je imao 70 polaznika, od kojih je njih 28, uz veliku pomoć mlade profesorice Milice Radovanović uspelo da uspešno završi kurs i ispuni sve dogovorene obaveze, od prisustva na nastavi do završnog testa.
Svim polaznicima koji su uspešno završili kurs, u ponedeljak 09.09.2013. u večernjem terminu uz piće i druženje, u prostoriji Omladinskog kluba, profesorica Milica Radovanović je od strane Kancelarije za mlade i Omladinskog kluba dodelila diplome kao garanciju za poznavanje početnog nivoa nemačkog jezika.
Nadamo se da će ovaj kurs pomoći svim učesnicima kursa u daljem profesionalnom i svakom drugom usavršavanju. 
Omladinski klub i Kancelarija za mlade još jednom, čestita svim polaznicima koji su danas dobili diplome, kao i profesorici Milici Radovanović na uspešno realizovanom kursu.

KZM Krupanj

Natrag

Back Top