РАЂЕВАЦ НА КАМПУ "Различити без разлика кроз еко спорт" у БОРУ !

22-10-2013 05:57 od Moderator

У организацији „Open fun footbal schools“ под покровитељством Данске невладине организације и Норвашког фудбалског савеза у периоду од 10. до 13.10.2013. на Борском језеру организован је камп под називом „Различити без разлика кроз еко спорт“.
             Међу, преко 200 дечака и девојчица и 10-ак тренера, нашли су се и 22 представника ФК Рађевац. 18 дечака рођених 2004. и 2003. године, три девојчице и тренер Александар Васиљевић више него успешно су завршили камп, као једна од најорганизованијих група која је код свих присутних оставила запажен утисак и добила све похвале. Пут до Бора и назад је заједнички организован са децом из Осечине са којима је од раније постојала сарадња кроз вишегодишњи рад за Забавној школи фудбала. Поред наших дечака и девојчица, на кампу су били присутни и представници 10-ак општина, Бор, Мајдампек, Прокупље, Пирот, Чачак, Куршумлија, Београд, Осечина... Била је то одлична прилика за најмлађе фудбалере Рађевца стицање искуства, сазревање и упознавање, дружење и такмичење са вршњцима из других крајева Србије.  
           Циљ кампа је био приближавање деце и брисање свих разлика међу децом, верских, националних, социјалних и свих других. Поред забавних тренинга и игре, приређена су дружења, излети, посете Зоо врту, еколошке радионице, такмичење у цртању, итд...

А.В.

Natrag

Back Top