ODRŽAN SASTANAK SA PREDSTAVNICIMA GIZ IMPACT TIMA

27-11-2015 15:08 od Jelena Milosavljević

U četvrtak, 26.novembra u opštini Krupanj održan je sastanak sa članovima GIZ IMPACT tima sa predstavnicima lokalne samouprave i JKP „1.Maj“ Krupanj.

Radni sastanak otvorio je zamenik predsednika opštine Krupanj, gospodin Predrag Marijanović koji je izrazio zadovoljstvo što se saradnja sa ovom organizacijom nastavlja. Mi smo mala opština tako da vaša podrška po pitanju unapređenja zaštite životne sredine u našoj opštini od velikog je značaja i nadam se da će se tako biti i u budućnosti. Zahvalni smo na dosadašnjoj pomoći,posebno za vreme poplava koje su zadesile Krupanj-rekao je zamenik predsednika.

Članove GIZ IMPACT tima interesovalo je šta se sve promenilo u ove četiri godine od kada naša opština je uključena u ovaj projekat. Dokle smo stigli sa planiranim aktivnostima,kakvi su nam trenutni kapaciteti i trenutna situacija. I ono što je glavni cilj posete je da se stvori realna slika i šta bi se to moglo uraditi u sledeće dve godine u opštini Krupanj.

Naravno, i na ovom sastanku je pokrenuta tema izgradnje reciklažnog dvorišta u našoj opštini,a gde se u okviru GIZ IMPACT projekta finansira izgradnja projektne dokumentacije.

Po završetku sastanka gosti su obišli i deponiju,kao i prostor gde se planira izgradnja reciklažnog dvorišta.

 

S.M.

Natrag

Back Top