СЈАЈНА ГЕНЕРАЦИЈА МАЛИХ ФУДБАЛЕРА АКАДЕМИЈЕ РАЂ

06-04-2021 05:17 od Moderator

Када су на веома квалитетном турниру У Лазаревцу почетком године, освојили медаље, чланови Академије РАЂ рођени 2011. године наговестили су резултатски успешну годину.После више од четири месеца наступа у Мини-макси лиги у Шапцу током зимског периода, прошлог викенда је одиграна завршница за првака лиге која је окупила школе фудбала из Мачванског округа и Срема. Селекција Академије РАЂ је лако и убедљиво освојила прво место са свих пет победа и уз гол разлику 27:1. На тај начин је крупањска школа, као окружни првак, изборила пласман на првенство Западне Србије и Косова и Метохије које се играло наредног викенда у Краљеву.

Академија РАЂ је као „млада“ школа фудбала била аутсајдер у конкуренцији шампиона окружних првака и то представника клубова из Краљева, Новог Пазара, Смедерева, Пожаревца, Лазаревца, Ужица, Крагујевца, Косовске Митровице, Ваљева... У веома јакој конкуренцији, Академија РАЂ је направила још једно изненађење и освојила треће место иза Школе фудбала Пазар Јуниорс из Новог Пазара и Будућности из Ариља.

Освајањем још једне медаље, ова генерација је показала да резултати које постиже од почетка године нису случајни и да је пре овом талентованом генерацијом светла будућност. Поред награда за треће место, Академија РАЂ је и овогодишњи добитник пехара за ферплеј, чиме се посебно поносимо.

У наредном периоду, у плану је завршница наступа у СОС Лиги будућих шампиона и припреме за пролећне турнире широм Србије. Наредни циљеви Академије су допуна, селекција и формирање и јачање других генерација које би уз квалитетан рад могле да понове успех генерације 2011. годишта.

Natrag

Back Top